ŠtaRadim

Radim na izgradnji aktivne zajednice oko vašeg biznisa.

Aktivna zajednica oko vašeg biznisa obezbediće vam dugoročne koristi. Da bi se izgradila jedna zajednica, da biste upoznali svoje kupce, potrebno je vreme. Brend zajednica je u suštini grupa ljudi koji se identifikuju sa vašim brendom i koriste vaš brend kao mesto za razmenu ideja i na taj način doprinose vašem sadržaju. Kupci koji imaju priliku da se izraze se osećaju lojalnijim prema brendu.

Lojalnost

Interakcija

Prilika

Uspešne kompanije, posebno tehnološke kompanije, koriste moć zajednice da povećaju svest o brendu, da razumeju klijente, da poboljšaju rezultate i da podstiču lojalnost.

KakoRadim

Kreiranjem strategija segmentiranim na niše, koje se sastoje od vrhunskih i najsavremenijih inicijativa baziranim na podacima u realnom vremenu.

Sadržaj je kralj, ali distribucija sadržaja je kraljica i ona vlada kraljevstvom. Nije sve u unikatnom sadržaju. Naravno, to je prioritet, ali efikasno korišćenje kanala će vam pomoći da pametno plasirate sadržaj i da se izdignete iznad konkurencije.

Optimizacija

Napredne Analize

Napredni Alati

68% kompanija ne razumeju koje metrike su ključne za njihovo poslovanje. Kada se marketinške inicijative optimizuju za svaki kanal, konačno možete razumeti kako da nastupate na svakoj platformi pojedinačno. Tada se implementiraju fensi alati – gde putem laserskog targetiranja dolazite do vaših idealnih kupaca.

Hajde da popričamo o tvojoj strategiji 💖