O meni

Growth & data-driven marketing

Bavim se rastom biznisa i razvojem digitalnih strategija. Moje iskustvo se ogleda u kreiranju i optimizaciji procesa, vođenju remote timova i skaliranju biznisa kroz inovativne digitalne strategije zasnovane na podacima.


8

Industrija

12

Tržišta

24

Projekta

342%

Prosečan kvartalni rast

Proces rasta

4-StepGrowthFormula

Kroz svoje četvorogodišnje iskustvo u digitalu i poslovanju na inostranim tržištima, kreirao sam prostu formulu usmerenu na rast vašeg biznisa putem digitalnih kanala.


Kreiranje zajednice

Kreiram zajednicu ljudi koji se identifikuju sa tvojim brendom i tretiraju tvoj biznis kao svoju sigurnu zonu. Kupci koji imaju priliku da se izraze se imaju povećanu lojalnost.

Distribucija sadržaja

Sadržaj je kralj, ali distribucija je kraljica i ona vlada kraljevstvom. Nije sve u kreiranju unikatnog sadržaja. Naravno, to je prioritet, ali efikasna distribucija tog sadržaja vas odvaja od konkurencije.

Optimizacija procesa

68% biznisa ne razume ključne metrike njihovog poslovanja. Napredna analiza performansi kanala komunikacije i optimizacija istih ti pomažu da ostvariš petostruki ROI.

Ubrzani rast

Uz pomoć 10 inovativnih alata ćeš pratiti tvoje kupce do najsitnijih detalja i skalirati svoj biznis. Do sada, biznisi su ostvarili rast od 342% kvartalno uz pomoć ovih alata i metodologija.
Tekstovi

ZERO BULLSHITBLOG


Svi tekstovi su zasnovani na konkretnim rezultatima. Sve što radim delim transparentno. Zalažem se za inkluzivnu edukaciju.

Kontakt

Ukoliko želiš da diskutujemo o biznisu, piši mi:

Volim da radim na projektima koji su izazovni i inovativni. Uvek sam raspoložen za diskusiju. Hajde da popričamo.