Ćao👋Ja sam Lazar Pavlović!

Social Media Manager @ Hashnode

O meni

Pre četiri godine, potpuno sam se posvetio digitalnom marketingu i specijalizovao za marketing na društvenim mrežama. Imao sam neverovatnu priliku da radim za globalne, vodeće marketinške agencije, da konsultujem male kompanije i lokalne biznise i da koristim svoje slobodno vreme da pomognem ljudima da budu bolji marketari tako što delim svoje strategije, isksutva, uspehe i neuspehe kroz pisanje unikatnog, ličnog i originalnog sadržaja.

Za vreme studiranja, bio sam deo studentske organizacije AIESEC – najveće svetske omladinske organizacije na svetu koja nastoji da postigne mir i ispunjenje ljudskog potencijala pružanjem praktičnih i liderskih iskustava u inostranstvu. Kroz moje trogodišnje iskustvo u organizaciji, uspeli smo da pomognemo mladima da postanu bolje verzije sebe kroz razne korporativne i volonterske projekte koji su učinili Kragujevac boljim mestom za život.


Vrednosti

Strast

U koraku sa poslednjim trendovima, kreiranjem i implementacijom inicijativa koje postižu besprekorne rezultate.

Vođen rezultatima

Težim savršenom egzekucijom inicijativa, maksimiziranju prihoda i dugoročnom uspehu.

Rast

Čvrsto verujem u sinergiju i izazovno okruženje. Sa vrhunskom komunikacijom, rastemo zajedno.


Veštine

Marketing na društvenim mrežama 96%
Advertajzing 93%
Content Marketing 87%
Web Dizajn 84%

Ekspertiza

Instagram Marketing 98%
Facebook Marketing 96%
Twitter Marketing 91%
Wordpress 84%

Iskustvo

Social Media Manager @ Hashnode
April 2019 – trenutno

Kreiranje i implementacija strategija rasta za društvene mreže, optimizacija vidljivosti brenda, pisanje sadržaja za društvene mreže, implementacija aktivnosti baziranih na podacima sa ciljem rasta prepoznatljivosti brenda.

Freelance Specijalista za marketing na društvenim mrežama @ Upwork
Mart 2018 – April 2019

Kreiranje i implementacija strategija za rast brenda, prepoznatljivosti i interakcija sa korisnicima za preko 10 brendova iz celog sveta na Facebook-u, Instagram-u, LinkedIn-u i Twitter-u, izgradnja zajednica, kreiranje i implementacija strategije nastupa na društvenim mrežama – od dizajniranja sadržaja do pisanja sadržaja i reklamiranja.

Praktikant za digitalni marketing @ KG CODE
Oktobar 2017 – April 2019

Marketing na društvenim mrežama, Content Marketing, Web Dizajn, Grafički dizajn, organizacija događaja i razvoj e-mail marketing strategije.

Predsednik @ AIESEC Kragujevac
Decembar 2015 – Decembar 2016

Moje odgovornosti su se zasnivale na pružanju strateških, pravnih, finansijskih i organizacionih rezultata, vođenje izvršnog odbora koji broji 6 članova, vođenje kancelarije koja broji 45 članova i rad na održivom razvoju i dugoročnoj organizacionoj stabilnosti na svim nivoima.

VP Talent Management @ AIESEC Kragujevac
Decembar 2014 – Decembar 2015

Moje odgovornosti su se zasnivale na implementaciji i unapređivanju HR procesa na lokalnom nivou, implementacija Learning & Development strategije, praćenje talenata i produktivnosti članova, izgradnja edukacionih ciklusa, recruitment, definisanje opisa poslova, lični i profesionalni razvoj svakog člana unutar organizacije.

Marketing Activities
Januar 2010 – Septembar 2014

Obavljanje poslova vezanih za marketing za lokalne kompanije, kako online tako i offline marketing. Od 2013. do 2014. godine bio sam deo marketing departmana u AIESEC-u Kragujevac, jednom kao član tima a kasnije kao i vođa tima.

Hajde da popričamo o tvojoj strategiji 💖